Ställa in sidan. Vänta...
+46 (0) 8-28 60 06‬
0
- Din varukorg är tom -
Svenska
English
Hem / Information / Vår historia

Vår historia

Ända sedan MIS grundades 1995 har man varit ett implantatföretag med innovativa idéer. ”Make it Simple” är vårt synsätt och utifrån det utvecklas nya produkter och tjänster.

Med tiden har våra produktområden utvecklats och innefattar nu: implantat, protetik, biomaterial och olika tillbehör.

När MIS grundades 1995, var det ett litet lokalt företag. På kort tid har företaget gått från lokal aktör till att vara en av de tio största på den globala marknaden. MIS finns idag i 65 länder och innovation och utveckling är fortfarande en av ledstjärnorna. Sedan några år tillbaka finns vi nu också på den svenska marknaden och vi är här för att stanna.
För att säkerställa leveranser och kvalitet producerar MIS mer än 90 % av tillverkningen i egna fabriker. Det ger oss en inte bara bättre kontroll över kvalitet och produktion, det ger oss också kunskap om hur vi hela tiden skall kunna producera bättre och effektivare för att möta våra kunders skiftande behov.
MIS Sweden är MIS Implants Technologies distributör i Sverige. Vi ser fram emot att träffa er alla, som är intresserade av implantat, biomaterial eller protetik och är nyfikna på innovation och utveckling.

© Alla rättigheter reserverade 2012 - 2021. Innovative Dental Solutions Sweden AB