Ställa in sidan. Vänta...
+46 (0) 8-28 60 06‬
0
- Din varukorg är tom -
Svenska
English
Hem / Information / Värdegrund

Värdegrund

MIS framgångar bygger på nöjda kunder, utan dem skulle vår snabba utveckling varit omöjlig. Vi bygger vår kundnöjdhet runt tre fundamentala grundstenar, som är kvalitet, service och innovation. 

Kvalitet

MIS utveckling hade inte varit möjlig om inte produkterna varit av högsta standard. Hög produktkvalitet är en självklarhet och att kunna underbygga påståenden om kvalitet genom vetenskapliga studier är inte bara självklart, det är i det närmaste en hygienfaktor, som helt enkelt inte får utelämnas. Kvaliteten är idag hög hos många av de ledande aktörerna på marknaden. Vår målsättning är därför att våra kunder skall uppleva att de får bästa värde och bästa kostnadseffektivitet jämfört med våra konkurrenter.

 

Service

Det är viktigt att service och stöd utgår från våra kunders behov. Genom MIS globala verksamhet finns det centralt såväl som lokalt olika stödfunktioner, som hjälper dig som kund att komma igång, utvecklas och lära. Genom att finnas över hela världen har MIS byggt ut och utvecklat logistiken, så att du kan räkna med snabba och felfria leveranser, vart i världen du än befinner dig. För oss är service också enkelheten i att ha en leverantör med ett brett utbud av implantat, protetik, biomaterial och tillbehör.

 

Innovation

Den tredje grundstenen är innovation. Vi är inte nöjda med att ha nått en position som en av de ledande på marknaden. Vi vill genom en hög innovationstakt ge tillgång till många innovativa lösningar, som gör livet lättare för såväl tandläkare och tandtekniker som patienter.

© Alla rättigheter reserverade 2012 - 2020. Innovative Dental Solutions Sweden AB