1. Välbeprövat

MIS implantat och suprakonstruktioner tillverkas och förpackas i enlighet med de strängaste internationella standarder.

Långtgående studier och samarbeten ligger bakom alla våra innovationer. När en produkt väl når marknaden är den studerad, testad och provad i minst 5 år. När en innovation når marknaden är det redan en välbeprövad produkt.

 

2. Enkelt

MIS är en dynamiskt, högteknologiskt-, forsknings- och produktionsföretag, som investerar stora resurser i att utveckla nya innovativa och användarvänliga produkter.

Med forskare och ingenjörer i världsklass pågår det hela tiden en kontinuerlig utveckling av avancerade produkter och teknologier. MIS erbjuder ett brett utbud av innovativa kit, implantat, distanser och andra produkter, en del med patent, som ger kreativa och enkla lösningar för de olika utmaningar vi möter på marknaden.

”Make it Simple” har varit ledstjärnan för MIS sedan starten. Avancerad teknik och nya innovationer i all ära men syftet måste alltid vara att finna användarvänliga och flexibla lösningar som gör livet lite lättare för våra tandläkare och deras patienter.

 

3. Kostnadseffektivt

MIS är en av de tio största implantatföretagen i världen. Avancerad forskning och utveckling med långtgående bakomliggande studier gör att MIS produkter klarar de allra högst ställda kraven.

Med MIS har du en leverantör som inte bara levererar excellenta och användarvänliga produkter. Vi ger dig en bredd sortiment av produkter inom implantat, protetik, benersättning och många olika tillbehör. Leveranssäkerhet och stöd från engagerad personal är en självklarhet.

Vi gör det lite lättare för dig, helt enkelt, och det till ett mycket attraktivt pris.
Med MIS samlas alla fördelar under ett tak. Finner du något mer kostnadseffektivt än det?

 

4. Känns och ser naturligt ut

Med MIS tandimplantat kommer du att kunna le livet ut. Implantat är tandersättningar, som ser ut och känns precis som dina egna tänder. Du kommer åter att kunna äta och dricka vad du vill, utan obehaget från glappande proteser eller från helt eller delvis saknade tänder. Det bästa av allt, implantaten ser ut och känns som riktiga tänder och ger dig ett naturligt och felfritt leende åter.

Tandimplantat är den vanligaste behandlingen för att ersätta saknade tänder eller för att stödja en fullständig eller partiell protes. Hundratusentals människor över hela världen använder MIS tandimplantat för att återställa sina leenden och för att återställa sitt självförtroende. Din tandläkare kan hjälpa dig att avgöra om implantat är rätt val för dig.